ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Νικόλαος Τουρούκης - Ειδικός Παθολόγος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥΡΟΥΚΗΣ

Ο ειδικός παθολόγος Νικόλαος Τουρούκης διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο του στην περιοχή της Νέας Μάκρης, στον Δήμο Μαραθώνα, όπου προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με πρωταρχικό γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας του ασθενούς. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και άρτια επιστημονική ειδίκευση, αναλαμβάνει κάθε περιστατικό στον τομέα της παθολογίας, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992, με βαθμό «Λίαν Καλώς», ενώ το 2001 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας του Ειδικού Παθολόγου. Στον φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του ιατρείο του στη Νέα Μάκρη, παρέχει υπηρεσίες έγκυρης συμβουλευτικής υποστήριξης, ορθής διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης σε όλο το φάσμα της ειδικότητας του. Παρακολουθώντας στενά τις συνεχείς εξελίξεις στον τομέα του, εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους και εξατομικευμένες προσεγγίσεις, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών του.

Επικοινωνήστε με το ιατρείο του ειδικού παθολόγου Νικόλαου Τουρούκη στη Νέα Μάκρη, στον Δήμο Μαραθώνα για υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της παθολογίας.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Νικόλαος Τουρούκης γεννήθηκε στις 13/08/1968 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992, με βαθμό «Λίαν Καλώς» και το 2001 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας του Ειδικού Παθολόγου. Από το 2001 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Μάκρη Αττικής.

Μεγέθυνση +/-
Αντίθεση